FYSIOMAKER


PERSONAL TRAINING

Personal training eli henkilökohtainen valmennus auttaa sinua siinä, mihin et ole yksin pystynyt. Sen avulla teet unelmistasi totta ja saat vihdoin tavoittelemasi ulkomuodon. Tavoitteistasi riippuen laadimme Sinulle henkilökohtaiset ravinto- ja treeniohjelmat, joilla varmasti onnistut. Enää sinun ei tarvitse itse miettiä ja pohtia, se hoidetaan ammattitaidolla puolestasi! Saamme sinut kokeilemaan rajojasi ja ylittämään itsesi. Saat treeneihisi myös vaihtelua sekä roppakaupalla lisätehoja ja -motivaatiota. Personal trainingin avulla onnistuminen on helpompaa!


HIERONTA


Hieronta on perinteistä, käsintehtävää lihaskudosten käsittelyä, joka mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Hieronnan tarkoitus on rentouttaa jännittynyttä lihasta ja palauttaa sitä rasituksesta. Hieronnalla on positiivisia vaikutuksia myös stressiin ja se toimii erinomaisena lisänä urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuoltoa. Hieronnassa käytetään erilaisia otteita, kuten sivelyä, hankausta ja ravistelua. Hieronnan tavoite määräytyy aina huolellisen haastattelun ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Koulutetuilla hierojilla on virallinen näyttötutkinto eli he ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä.

FYSIOTERAPIA

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin, lääkintävoimistelijan tai erikoislääkintävoimistelijan tutkinnon. Fysioterapeutti vastaa itsenäisesti työnsä suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Fysioterapia perustuu terveyden, liikkumisen ja toimintakyvyn edellytysten tuntemiseen ja parhaaseen saatavilla olevaan tietoon. Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut. Fysioterapia on osa julkista ja yksityistä sosiaali-, terveys-, ja kuntoutuspalvelujärjestelmää.

(Lähde: Suomen Fysioterapeutit)