Moikka, olen Jani Silvasti koulutettu hieroja/urheiluhieroja.

Olen harrastanut lähes koko ikäni pallopelejä, joista eniten jääkiekkoa. Tällä hetkellä pelaan salibandya 3. divisioonassa. Tiedän itse kokeneena pallopelien ja urheilun aiheuttamista vaivoista ja niiden hoidosta. Myös työperäisiin kireyksiin löydetään varmasti ratkaisut. Hoidossa valitsen menetelmät aina asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan.

Tervetuloa käsittelyyn, niin laitetaan paikat kuntoon!

​Puh. 040 577 6369

​​
Hei, olen Joona Kokkola fysioterapeutti ja koulutettu hieroja/urheiluhieroja.
Fysioterapeuttina palvelen asiakkaitani aina yksilöllisesti. Kehonhuolto ja varsinkin tuki- ja liikuntaelinvammojen hoito ovat minun vahvuusaluettani, mutta myös akuutteihin vammoihin saat varmasti avun minulta. Harrastan yleisurheilua SM-tasolla ja pelaan salibandya 2.divisioonassa, joten ihmisten toimintakyvyn parantaminen ja hyvinvointi ovat kiinnostaneet minua pitkään. Hierojaksi ja sittemmin fysioterapeutiksi kouluttautuminen olivat selkeitä ammatinvalintoja.

Tervetuloa fysioterapiaan ja hierontaan, niin laitetaan yhdessä kroppa kuntoon!

​Puh. 050 402 8497

​​
Moikka, olen Noora Kuivalainen koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja fysioterapeutti opiskelija. Olen aina ollut liikunnallinen, mikä yhdessä kiinnostuksen kehon hyvinvointia kohtaan kanssa sai minut hakeutumaan urheiluhierojan ammattiin ja jatkamaan opiskelemista fysioterapian parissa. Nuorempana olen harrastanut yleisurheilua, tanssia, seinäkiipeilyä sekä kuntosalitreeniä, mutta nykyään crossfit on harrastuksistani tärkein. Jokainen ihminen on yksilöllinen, joten käytän aina monipuolisesti sekä klassisia että urheiluhieronnan otteita asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Hieronnan lisäksi ohjaan tarvittaessa myös venytyksiä ja huoltavia liikkeitä ylläpitämään kehosi kuntoa. Tervetuloa hierontaan!

​Puh. 0440 331 992

FYSIOTERAPIA JA HIERONTA

hinnasto

HIERONNAT

20min 28€
50min 43€
80min 63€

11oMIN 83€


FYSIOTERAPIA

45MIN 58€

FYSIOMAKER